HOME

 

 

 Foto-Zonen, stiftet 14. september 2006, har sin oprindelse i medlemmernes gensidige kendskab til hinanden, via forskellige fotosider på internettet, hvor digitalt arbejdende fotografer kan uploade deres billeder og udøve gensidig kritik. Sammenslutningen består pr. 1. november 2007 af 5 fotografer.

Foto-Zonen er et frit værested for en gruppe ambitiøse og kompetente fotografer. Vi er alle drevet af denne passion det kan være at fotografere og arbejder konstant og seriøst på at forbedre og udvikle os som fotografer. Frit - men frihed under den enkelte fotografs eget restriktive ansvar. For her bliver kun udstillet det allerbedste af de enkelte medlemmers værker.

Foto-Zonen´s overordnede delmål er at arbejde for dygtig-gørelse. Dette sker på flere fronter, bl.a. ved hjælp af intern råd og vejledning for at kunne være medvirkende til at udvikle sig som fotografer på et seriøst plan.
Foruden virksomhed med fremvisning af medlemmernes billeder i cyber space, vil Foto-Zonen også arbejde med, at arrangere udstillinger på gallerier, biblioteker, kulturhuse og andre steder, hvor der måtte være interesse og mulighed for fremvisning af sammenslutningens eller den enkelte fotografs billeder.

Foto-zonen er ikke en gruppe der har ønske om at vil danne ”Skole” med krav om en bestemt stil. Det er op til den enkelte fotograf, på egne
præmisser, -via motivvalg og bearbejdning af sit materiale, at formidle visuelle oplevelser, sansninger og stemninger i det færdige værk.

Foto-Zonen. Sammenslutningen består pr. 1. november 2007 af følgende fotografer; Patrick Hickey, Erik Sørensen, Dann Graulund, Lene Thomsen og Ann-Kirstin Reimann.

Som medlem af Foto-zonen vil jeg gerne invitere dig til et kig på sammenslutningens hjemmeside. Tag dig god tid ved gennemgangen af medlemmernes gallerier -de er det værd.

www.foto-Zonen.dk